pátek 23. října 2009

Pleťové olejíčky

Ahojky,
Tak tady se budu tzv. starat o vaši krásu. Takže dnes Vám představím pleťové oleje, která vám a vaši pleťi udělají velmi velmi dobře.


Avokádový olej
Tenhle olejíček obsahuje velkou dávku vitaminu E (vitamin krásy) a podpoří přirozenou obranyschopnost pokožky. Zregeneruje ji a udělá ji velmi vláčnou. Tento olejíček můžete použít i vnitřně. Snižuje totiž hladinu škodlivého cholesterolu.

Růžový olej
Regeneruje pleť,zvláčňuje ji,dovává ji hydrataci a chrání ji.Zvyšuje elasticitu pokožky, zpevňuje ji.Udržuje ji mladistvou a svěží.Makadomový olej
Olej obsahuju vysoký podíl vitaminu E. Jeho hlavním posláním je aby vaši pokožku okamžitě a dlouze hydratoval a regeneroval ji a udržoval ji jemnou a hladkou.
Pupálkový olej
Zlepšuje celkově kvalitu vaší pleti.Působí protizánětlivě.Hojí pokožku podrážděnou.Udžuje ji vláčnou.I zde můžete ho využít i vnitřně.Jeho pitím si upravíte krevní tlak a přízněvě působí i na metabolismus tuků v těle.
Mandlový olej
Vyživuje a hydratuje.Hodí i k ošetření pleti s akné, lupenkou, či ekzémem. Má v sobě velké množství mastných kyselin takže krásně zvláčňuje. Mimo jiné obnovuje lipidovou vrstvu v pleti.
Jojobový olej
Vyhlazuje vrásky, hydratuje, vyživuje a regeneruje. Obsahuje i čistící složky, které například napomáhají v léčbě akné,oparů a jizev.Můžete ho využít i na vlasy.Zlepšuje jejich kvalitu, snižuje lámavost a vrací přirozený vzhled.

Pokud máte zkušenosti určitě se s nimi podělte:)

Žádné komentáře:

Okomentovat